Touringcar Rijen

Touringcar Rijen

Taxi Patron heeft alle soorten vervoer in huis, van taxi(bus) tot touringcar voor de hele regio Oosterhout. Zo kunt u voor Touringcar Rijen dus bij ons terecht. Door middel van korte lijnen binnen Taxi Patron willen wij een persoonlijke service bieden en touringcarvervoer verzorgen tegen scherpe tarieven.

U zoekt vervoer voor een grote groep? Wellicht te groot voor een taxibus maar te klein voor een reguliere touringcar, dan hebben wij een mooie 21 persoons touringcar om deze groep te vervoeren.
De (mini)-touringcar biedt plek voor maximaal 21 personen en is niet voorzien van onze bedrijfsnaam zodat de bus voor verschillende evenementen kan worden ingezet. Wellicht om tijdelijk te worden voorzien van de naam van de opdrachtgever.

De bus wordt ingehuurd voor diverse groepen zoals zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, bedrijfsfeestjes, schoolvervoer, kinderfeestjes, dagtrips en andere situaties. Zou u graag een offerte ontvangen? Vul ons online offerteformulier in en u ontvangt z.s.m. een vrijblijvende prijsopgave.

Wanneer u onze mini-touringcar huurt zal een van onze ervaren chauffeurs u die dag of reis van dienst zijn en zorgen voor een comfortabele en plezierige rit. Wij staan altijd open voor feedback zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Print Friendly, PDF & Email