Touringcar Oosterhout

Touringcar Oosterhout

Taxi Patron verzorgt ook Touringcar Oosterhout en heeft een touringcar welke is geschikt voor het vervoeren van maximaal 19 personen. Deze touringcar heeft geblindeerde ramen, nette beklede stoelen en voert geen bedrijfsnaam waardoor hij voor veel verschillende gelegenheden is in te zetten. Zo is deze touringcar geschikt voor bedrijfsuitjes, luchthavenvervoer, familiedagen, teamuitjes, trouwvervoer, rouwvervoer, evenementen etc.

Touringcar Oosterhout en Breda
touringcaroosterhout

We streven ernaar om onze diensten te verzorgen met een persoonlijke service . De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor een snelle, accurate afhandeling van vragen en maakt van ons een prettige samenwerkingspartner voor zowel bedrijven als particulieren. Onze chauffeurs zijn goed gekwalificeerd, spreken minstens Nederlands, Engels en Duits en voor ons staat comfortabel rijden voorop!

Onze touringcar is ideaal voor grote groepen welke dan weer te klein zijn voor een reguliere touringcar. Wilt u meer informatie over onze diensten en services dan kunt u telefonisch contact zoeken via 0162 – 74 23 74 of vul het contactformulier in.

Voor een vrijblijvende offerte kunt het online formulier invullen.

Mocht de groep groter uitvallen dan kunnen we het vervoer aanvullen tot maximaal 55 personen m.b.v. onze taxibus en grote touringcar.

Onze minimale inzet

  • 19 pers €475,-
  • 55 pers €650,-

Voor een vrijblijvende offerte kunt het onderstaande formulier invullen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u dit formulier invullen

* Verplicht veld


:
:

Op onze website touringcarbrabant is evt meer informatie over onze touringcardiensten te vinden.

Print Friendly, PDF & Email