Touringcar Huren Oosterhout

Touringcar Huren Oosterhout

Touringcar huren Oosterhout is een service die wordt verleend door Taxi Patron Oosterhout. Wij bedienen onze klanten met taxi’s en touringcar voor de hele regio waaronder Oosterhout nb. Onze service trachten wij te verlenen met een persoonlijke tintje en tegen scherpe tarieven.

Onze touringcar zetten wij in voor verschillende gelegen waaronder voor luchthavenvervoer, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, uitgaansvervoer, trouwvervoer en rouwvervoer en voor uiteraard alle andere gelegenheden waarvoor vervoer nodig is met de touringcar.
Doordat onze bus niet is voorzien van onze bedrijfsnaam kan hij ook worden ingezet voor bedrijven die wellicht voor de gelegenheid tijdelijk de bedrijfsnaam daarop willen zien. Tevens zijn de ramen geblindeerd waardoor de gasten enige privacy hebben.

Onze buschauffeurs zijn allen goed opgeleid, hebben een net voorkomen en spreken standaard Nederlands, Engels en Duits. Ze hebben veel rijervaring en comfortabel rijden staat bij ons op plaats 1.

Voor een geslaagde dagtrip, bedrijfsuitje, schoolreis of een andere reis bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren voor u uw eigen reisvoorstellen uit en wij bieden u voor elke gelegenheid een passende oplossing, afgestemd op uw wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer 0162 – 74 23 74 of via ons contact of offerteformulier.

Wij zijn gevestigd in Oosterhout maar mocht u willen vertrekken of worden worden vervoerd naar een andere plaats, ook voor Breda, Rijen, Etten-leur, Raamsdonksveer en andere plaatsen in de regio kunt u ons contacteren.

Wanneer u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangt kunt online het offerte formulier invullen en u ontvangt van ons z.s.m. de prijsopgave.

Print Friendly, PDF & Email