Touringcar Breda

Touringcar Breda

Taxi Patron Breda is de partner voor Touringcar Breda. Wij hebben onze dienstverlening uitgebreid door naast taxivervoer ook vervoer per touringcar aan te bieden, zo kunt u bij ons terecht voor alle vervoerssoorten. Wij streven ernaar met een persoonlijke service en tegen scherpe tarieven onze diensten te verlenen aan u als klant. Wij staan dan ook altijd open voor uw feedback om zo onze dienstverlening nog beter te maken.

Taxi Patron Breda denkt daarbij ook graag met u mee voor de juiste vervoersoplossing. Wanneer het nodig is zetten wij dan ook gewaardeerde collega’s in. Ook daarvoor kunt u gewoon contact met ons opnemen en uw vervoersvraag aan ons voorleggen.

Taxi Patron Breda heeft een groot werkgebied en u kunt dan ook als kant niet alleen bij ons terecht voor Touringcar Breda maar ook voor omliggende plaatsen zoals Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg, Etten-Leur, Geertruidenberg, Dorst, Tilburg, Prinsenbeek, Teteringen, Dongen, en in diverse anderen plaatsen.
Onze mini-touringcar voor groepsvervoer kan ook worden ingezet voor verschillende gelegenheden, luchthavenvervoer, bedrijfsfeestjes, trouwvervoer, rouwvervoer kinderfeestjes, uitgaansvervoer, dagtrips, zakelijk vervoer en andere grotere groepen.

De ramen van onze touringcar zijn getint waardoor het gezelschap een zekere privacy geniet. Onze bedrijfsnaam staan niet op onze bus vermeld waardoor hij inzetbaar voor verschillende omstandigheden of bijvoorbeeld tijdelijk kan worden voorzien van de bedrijfsnaam van de klant. Alle stoelen zijn netjes bekleed en de touringcar wordt (uiteraard) altijd netjes en schoon voorgereden.

De chauffeurs zijn zeer professioneel, hebben een net voorkomen en spreken alles standaard Nederlands, Engels en Duits (handig voor de buitenlandse gasten). Ze weten wat er van hen wordt verlangd voor de verschillende gelegenheden en hebben jarenlange rij-ervaring; comfortabel rijden staat bij ons voorop!

Zou u graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan kunt u bellen met 076 – 766 00 66 of online het offerte formulier invullen.

 

Print Friendly, PDF & Email