Taxi Rijen

Taxi Rijen 0162 – 74 23 74

Voor taxi Rijen kunt u terecht bij Taxi Patron. Wij verzorgen vervoer

Taxi Rijen Taxi Patron

per taxi, taxibus en touringcar.
Voor luchthavenvervoer hebben wij speciale vaste tarieven welke u hier kunt vinden, wij rijden van en naar alle luchthavens van Europa. Wanneer u bij ons een taxi boekt wordt u niet gecombineerd met andere klanten.

Pin & Creditcards geaccepteerd:
Zakelijke klanten vinden het vaak prettig te betalen per pin of creditcard, onze taxi’s hebben dan ook een mobiel pinapparaat in de wagen. Uiteraard kan er ook om een factuur worden gevraagd.

Soorten vervoer:
Zoals gezegd hebben wij een mini-touringcar, geschikt voor het vervoeren van maximaal 21 personen, ideaal voor o.a. bedrijfsuitjes, sportteams, (t)rouwvervoer en andere groepen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Wij verzorgen daarnaast ook andere soorten vervoer zoals contractvervoer, schoolvervoer, vip-vervoer. Onze centrale is compact waardoor we korte lijnen hebben en u zo een optimale service kunnen bieden.
Touringcar Rijen

Zou u graag zelf een indicatie voor de meterprijs van uw taxi (max 4 pers) willen berekenen? Vul dan de online ritcalculator in. Voor meer vragen of het reserveren van een taxirit, kunt u bellen met 0162 – 74 23 74

Print Friendly, PDF & Email