Taxi Etten-Leur

Taxi Etten-Leur 076 – 766 00 66

Bent u op zoek naar een taxi in Etten-Leur? Dan bent u bij Taxi Patron aan het juiste adres. Wij

Taxi Etten-Leur
Taxi Etten-Leur

brengen u snel en veilig met de taxi naar uw bestemming in en rondom Etten-Leur.

Of u nu alleen bent of met een groep een taxi naar Etten-Leur wilt gebruiken, het kan bij ons allemaal. We hebben voordelige tarieven en zelfs als u vanaf een luchthaven met de taxi naar Etten-Leur wilt dan bieden wij u graag onze service aan. Ook kan het andersom, u wordt dan met de taxi van Etten-Leur naar de luchthaven gebracht. Hiervoor hebben we speciale tarieven.

Voor langere afstanden met de taxi van of naar Etten-Leur kunnen we vooraf een prijsafspraak maken zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u op de plaats van bestemming bent aangekomen.

Een normale taxi in Etten-Leur heeft plaats voor 1 tot en met 4 personen. Indien u met een grotere groep bent zullen we onze taxibus inzetten welke plaats biedt aan 5 tot en met 8 personen en onze touringcar voor max 19 personen. Zo hebben we bij Taxi Patron voor elke wens gepast vervoer tegen een aantrekkelijke prijs!

Wanneer u meer wilt weten over ons of over onze diensten, kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 076 – 766 00 66.

Print Friendly, PDF & Email