Taxibusje Breda

Taxibusje Breda 076 – 766 00 66

U zoekt naar Taxibusje Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen groepsvervoer per taxibusje in de regio Breda tot maximaal 21 personen. Taxibusjes zijn altijd ingericht voor maximaal 8 personen maar wij hebben ook een kleine touringcar, een ‘limobus’ met zitplaatsen voor maximaal 21 personen. Dus als u bijvoorbeeld een grote groep heeft van 16 personen dan bent u voordeliger uit met onze mini-touringcar, en het is natuurlijk ook gezelliger!taxibusje breda

Zou u graag willen weten wat een rit per taxibusje u gaat kosten of zou u willen weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan met onze taxicentrale: 076 – 766 00 66. Ook online kunt u informatie opvragen, zo hebben wij een online offerteformulier en hiermee vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons z.s.m. een reactie.

Ons taxibusje en de touringcar worden voor verschillende gelegenheden ingezet zoals bruiloften, zakelijk vervoer, schoolreisjes, vervoer van en naar luchthavens, dagtrips, sportteams e.a.

Prijsafspraken zijn voor de klant ook erg prettig, dan weet u waar u aan toe bent wanneer u met ons meerijdt. Daarom vragen wij een duidelijke omschrijving van de vervoerswens zodat wij een juiste en scherpe prijs voor u kunnen maken. Op de pagina voor luchthavenvervoer hebben wij een standaard overzicht met alle prijzen voor taxibus-vervoer (voor max 8 personen) van en naar alle luchthavens. Deze prijzen gelden bij bestelling 24 uur voorafgaande aan de rit en zijn gebaseerd op een enkele reis. U zult dan uiteraard niet worden gecombineerd met andere klanten.

Daarnaast streven wij, Taxi Patron dagelijks naar het geven van de beste taxiservice met een persoonlijk tintje en vervoer te verzorgen tegen scherpe tarieven. Wij krijgen dan ook graag feedback om onze taxiservices (waar nodig) te blijven aanpassen zodat u als klant de juiste service krijgt.

 

taxibusje breda

Print Friendly, PDF & Email