Taxi Breda

Taxi Breda | Bel: 076- 766 00 66

Voor een Taxi Breda kunt u bellen met onze taxicentrale Taxi Patron op 076 – 766 00 66. U zult dan met persoonlijke service en tegen een scherp tarief worden vervoerd naar uw bestemming. Dagelijks zijn wij bezig om onze standaard hoog te houden en wij staan dan ook graag open voor feedback om onze taxiservices zo goed te houden.

Onze taxichauffeurs zijn allen professioneel en hebben veel rij-ervaring; comfort staat voorop. Ze spreken allen standaard Engels Nederlands en Duits.

Onze taxiservices zijn zeer uitgebreid: van 1 persoon tot en met 19 personen; wij verzorgen het allemaal. Onze reguliere taxi’s bieden vervoer aan t/m 4 personen en de mini-touringcar voor maximaal 19 personen. Voor alle soorten vervoer hebben wij vaste tarieven gesteld voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer, maar ook voor andere ritten over een langere afstand kunt u vragen naar het maken van een prijsafspraak. Zou u zelf de prijs voor een taxirit (max 4 pers) willen berekenen? Vul dan de ritcalculator in voor een richtprijs.

Taxi Breda PatronVoor een vrijblijvende offerte kunt u het offerte-formulier invullen en u krijgt z.s.m. een offerte toegezonden.

Zakelijk vervoer Breda; onze professionele chauffeurs met jarenlange rijervaring staan dagelijks voor u klaar. Wenst u of uw klant te worden vervoerd zonder daklicht, dat is uiteraard geen probleem. Betaling per pinpas of (company) creditcard, onze wagens zijn standaard ingericht met deze betaaloplossing.

 

Print Friendly, PDF & Email