Schoolvervoer Leerlingenvervoer Breda

Schoolvervoer Leerlingenvervoer Breda

U zoekt een betrouwbare en professionele partner voor schoolvervoer leerlingenvervoer Breda? Taxi Patron is opgericht in 2007 en heeft sinds dag 1 zichzelf ten doel gesteld een persoonlijke dienstverlening te realiseren. Door de korte lijnen binnen onze taxicentrale zijn wij in staat om onze klanten snel en kordaat te woord te staan.

Ook van onze chauffeurs wordt een professionele en klantgerichte houding verwacht. Zij hebben veel rij-ervaring zowel met vervoer van volwassenen als met kinderen, dus voor leerlingenvervoer. Onze wagens zijn in combinatie met onze chauffeurs dan ook uitstekend in te zette voor schoolvervoer. Zo is onze touringcar geschikt voor 19 personen, de taxibus voor maximaal 8 personen en onze taxi natuurlijk voor 4 personen. Zo hebben wij al vaker contractvervoer verzorgd voor verschillende instanties waaronder het UWV en de GGZ.

Zou u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u ons bereiken op 076 – 766 00 66 of het online offerte formulier invullen en u ontvangt z.s.m. uw prijsopgave.

Schoolvervoer Leerlingenvervoer Breda

Print Friendly, PDF & Email